דג שלם מגיע נקי ללא קשקשים, ללא בטן וללא סנפירים.
אפשרות זו מומלצת במיוחד לגריל, לתנור או לטיגון.
בצורת חיתוך זו, הדג מגיע שלם עם הראש. ניתן לציין בהערות במידה ורוצים להוריד את הראש.
במידה ורוצים חריצים לגריל בדגים השלמים ניתן לבקש זאת בהערות.
הדג מגיע פרוס למנות עם העצם.
מתאים במיוחד לבישול בסיר או לטיגון במחבת.
בצורת חיתוך זו, הדג מגיע פרוס עם הראש.
ניתן לציין בהערות במידה ורוצים לפרוס את הדג ללא הראש
הדג מגיע פתוח מהבטן ונראה כמו “ספר”.
צורת חיתוך זו מתאימה בעיקר להכנה בגריל ובתנור (בצורת חיתוך זו ניתן גם למלא את הדג).
בצורת חיתוך זו, הדג מגיע מפולט עם העור וללא עצמות בכלל.
מכל דג יוצאים 2 נתחי פילה.
צורת חיתוך זו מתאימה ומומלצת לכל שיטות ההכנה של הדגים.
ניתן לציין בהערות במידה ורוצים לקבל את הפילה ללא העור.